v.6 – Veckan i Högdalskyrkan

Vänner i Högdalskyrkan, 

vi är nu inne i februari och vad vi kan hoppas den vecka som vi längre fram kan se tillbaka på som veckan då pandemin officiellt kom till vägs ände i Sverige. Imorgon skall alla restriktioner lyftas i Sverige och livet kunna återgå till det lite mer normala igen. En av de normaliter vi längtar efter är stunden med kyrkkaffet i kyrkan och redan nu på söndag startar vi upp kyrkkaffet och gemenskapen kring borden igen. 

Det är mycket bra! 

Samtidigt så är det viktigt att vi startar upp med respekt för att Covid-19 kommer att finnas med oss än ett tag, även om vi inte skall låta rädsla styra oss. Vi är fortfarande inne i den traditionella förkylningstiden i Sverige och Norden och känner vi oss lite krassliga så är det bra att minnas det vi lärt oss under de senaste åren, att vi stannar hemma tills vi är symptomfria (liksom undertecknad får göra idag och imorgon – i alla fall). 

Men, snart är våren och värmen hör och med den bättre hälsa för oss alla, så att vi kan se framåt med livet och verksamheter där vi finns under veckodagar och i kyrkan!  

Veckans program ser ut som följer:

Onsdag 9 kl. 18.00 – Arabiskspråkig gudstjänst. Kärlekens kör m fl.  

Söndag 13 kl. 11.00 – Gudstjänst. Cai Berger. Ingela Rousu. Kyrkkaffe.  

Vi närmar oss också församlingens årsmöte, lördag den 19 februari kl. 16.00.  

Årsmöteshandlingar finns att hämta i kyrkan för den som inte gjort det redan. Det går också att skicka mig ett mejl så mejlar jag dessa handlingar till den församlingsmedlem som önskar dem. Vi kan även skicka med vanliga snigelposten till dig om du önskar det.  

Därmed så vill jag önska er en god och välsignad vecka,

Cai