Vi är redan långt inne i september och hösten har infunnit sig. Samtidigt som löven gulnar utanför så går Högdalskyrkans liv vidare. Vi har nya saker på gång, samtidigt som rytmen och vardagen fortsätter som den ska i vår kyrka. Vi kommer återkomma med mycket information vid ett församlingsmöte lite senare under hösten.

Men, boka redan nu in söndagen den 9 oktober då vi firar gemensam gudstjänst med Finska Filadelfia kl. 11.00. Det tror vi skall bli välsignat för båda våra församlingar.

Veckans program:

Onsdag 21 18.00 Arabiskspråkig gudstjänst. Cai Berger. Kärlekens kör. Tommas Issa. Kyrkkaffe.

Söndag 25 11.00 Gudstjänst. Basem Mechail. Maud Skagerman. Ingela Rousu. Kyrkkaffe.

Med i mejlet finns en bild från min vecka i Tyskland och som jag skrev i förra veckobrevet så kommer en utförligare presentation om veckan vid kyrkkaffet nästa söndag, den 2 oktober. Jag kommer även att skriva om det i nya Församlingsbrevet som kommer vid månadsskiftet.

Med de orden vill jag önska er en välsignad vecka,