Det härliga sommarvädret fortsätter och låter oss njuta av skön värme när vi väl kan vara utomhus, en sista fläkt av sommaren innan höstens svalare väder kommer med föraning om den kommande vintern. Men, innan dess så hoppas jag på att vädret består över helgen och varningar om moln och regn på söndag kommer på skam – för på söndag har Högdalskyrkan hand om programmet på Klubbensborg och kören Committed Souls sjunger om kraften att börja om, medan jag får hålla i andakten.

På tal om andakter så är söndags förmiddag sista söndagen för den virtuella sommarkyrkan detta år, vilket innebär att ni kan höra mig både via församlingens Facebook kl. 11.00 och ute på Klubbensborg kl. 15.00 om ni befinner er i stan.

Veckans program:

Onsdag 17 kl. 18.00 Arabiskspråkig gudstjänst. Edgar Broumana. Kärlekens kör. Tomas Issa. Kyrkkaffe.

Söndag 21 kl. 11.00 Den Virtuella Sommarkyrkan. Cai Berger.

Söndag 21 kl. 15.00 Sommar på Klubbensborg. Committed Souls. Cai Berger. ”Kyrkkaffe” finns på cafét i Uddvillan på Klubbensborg.

Denna vecka kommer alltså lite fler verksamheter igång för oss i Högdalskyrkan och söndagens program på Klubbensborg kan vi se som en inofficiell start på söndagsgudstjänsterna igen, så passa på att komma och vara med!

Nästa vecka kl. 11.00 så har vi den officiella höststarten på våra gudstjänster när vi har gemensam gudstjänst med Vantörs församling. Den firar vi i Vantörs kyrka, då polisen inte ville ge tillstånd för oss att fira den på torget i centrum, då valrörelsen kommit igång.

Med de orden så önskar jag er en välsignad vecka,