v.3 – Veckan i Högdalskyrkan

Vänner i Högdalskyrkan, 

den här veckan så händer det lite olika saker i kyrkan och i vårt nätverk: 

Imorgon onsdag den 19 kl. 13.00 så är det dagledigträff i StuvstakyrkanDrömmar om liv med sångaren Erik Ström och pianisten Stig Andersson – Ett program om skapare och skapelse med visor av Göte Strandsjö, Evert Taube, Mikael Wiehe , Olle Widestrand m.fl.  

Imorgon onsdag den 19 kl. 18.00 så firas den arabiskspråkiga gudstjänsten. Jag predikar, Isac Zekry och Kärlekens kör medverkar också. 

På fredag den 21 kl. 18.00 så är det vårens första ungdomssamling i kyrkan

På söndag den 23 kl. 11.00 så firar vi en ekumenisk gudstjänst tillsammans med Vantörs församling och vi firar den i vår kyrka, Högdalskyrkan. Mats Skeppström Sundman, som har en del av sin tjänst på Convictus predikar och bland annat jag medverkar också.  

Som nämndes i förra veckans veckobrev så släpper vi bara in 50 personer på gudstjänster under den här perioden, det är viktigt att man bara kommer till kyrkan om man är frisk, spritar händerna och dessutom så har vi ordnat ansiktsmasker till den som vill använda en sådan.  Vi har även ordnat möjligheten att få hänga av sig ytterkläderna i bakre delen av kyrksalen för att ta bort eventuell trängsel i trappan till nedre våningen på kyrkan.  

Det kommer att vara på detta sätt en tid till, men vi ber och hoppas på att bättre tider kommer snart.  

För övrigt kan nämnas att valberedningen jobbar med det sista inför årsmötet som vi hoppas kunna hålla den 19 februari i år, kl 16.00. Även andra bidrag inför årsmötet håller på att färdigställas. Vi kommer från församlingens arbetsutskott och Församlingsråd att följa utvecklingen noga, för att se om vi kan genomföra årsmötet som önskat. Besked kommer i månadsskiftet.  

Med de orden så vill jag önska er en välsignad vecka,

Cai