Vi är nu till fullo inne i sommarens tid och församlingens verksamhet tar sommarledigt under juli månad och söndagarnas gudstjänster har efter idag uppehåll fram till den 21 augusti, då vi startar på nytt igen. Onsdagarnas arabiskspråkiga gudstjänster har ett kortare uppehåll, mellan 6 och 27 juli och startar igen den 3 augusti.

Men, allt ligger inte nere och varje söndag under denna tid så kommer den virtuella sommarkyrkan göra sin återkomst och varje söndag med start den 3 juli och till den 14 augusti så sänder vi en andakt kl. 11.00 på församlingens Facebook-sida – https://www.facebook.com/hogdalskyrkan

Följ oss där!

Veckans program i Högdalskyrkan:

Onsdag 22 Kl. 18.00 Arabiskspråkig gudstjänst. Saoud Bahhi. Kärlekens kör. Tomas Issa. Kyrkkaffe.

Fredag 26 Kl. 15.00 Sommar på Klubbensborg – Midsommarafton. Folkmusikalisk resa i midsommartid. Josefina Paulsson. Fredrik Bengtsson.

Söndag 26 Kl. 11.00 – Passa på att besöka en kyrka nära dig!

Med i detta veckomejl skickar jag också det nya församlingsbladet med lite olika information för juli till september. Det kommer i två varianter. En för dubbelsidig utskrift och en för enkelsidig utskrift.

Med de orden vill jag önska er en välsignad midsommarvecka,