Detta blir mitt sista veckomejl innan jag är åter igen efter semestern i början av augusti, men jag kommer ändå att dyka upp i den digitala etern under sommaren i och med att den ”Virtuella sommarkyrkan” gör comeback i år.

Varje söndag kl. 11.00 så kommer en andakt att läggas upp på församlingens Facebook-sida med ett budskap för söndagen. Så, om du helst ligger i hängmattan på söndagarna så är det ändå fullt möjligt att följa med i församlingens andaktsliv. Du hittar andakterna på vår Facebook:

www.facebook.com/hogdalskyrkan

Men, denna vecka så finns ändå lite olika program att vara med på:

Onsdag 29 kl. 18.00 Arabiskspråkiga gudstjänsten firar in sommaren på Bandängen. Samling vid kyrkan kl. 18.00 och så går vi ner till Bandängen.

Söndag 3 kl. 11.00 Sommarandakt med den virtuella sommarkyrkan. Följ oss på församlingens Facebook

Söndag 3 kl. 15.00 Sommar på Klubbensborg. Melodies of Joy. Gospelkören Melodies of Joy från Älvsjökyrkan.

När det gäller samlingen på Bandängen imorgon så får vi hålla koll på hur vädret utvecklas under dagen. Skulle vädret vara allt för dåligt så samlas vi i kyrkan, men vi hoppas på en vacker kväll imorgon. Vi ordnar fika som vi tar med oss så det finns på plats. Är det någon som vill ta med sig något lätt att äta så går det också bra, men det är något var och en ansvarar för.

Med de orden vill jag önska er en välsignad vecka och sommar,